Geachte Quizzer,

Vogels zijn in de weer, behalve een paar die dat al eerder deden. Sommige gaan ook samen nestelen en andere blijven maar vrolijk fluiten. Hoie dan ook: op woensdagavond 8 mei is er wederom De Grote Kennisquiz in Jeneverie ’t Spul. (zoals altijd elke tweede woensdag van de maand) 

Aanvang 20.00 uur, eind rond 22.30 uur. 

Inschrijven € 2,00 (op de avond van de quiz te voldoen aan de bar) en de week daarvoor even laten weten dat u ook komt spelen i.v.m. de indeling. Ook als u onverhoopt niet komt. (zondagavond is het laatst dat u kunt opgeven).

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 010-4270642 site: tspul.nl

In een ontspannen sfeer worden er 30 meerkeuzevragen en 20 zogenaamde open vragen aan u voorgelegd. Dit in teamverband. Komt u alleen, geen probleem, dan vormt u een team samen met een ander of anderen.

Voor de fanatiekeling: u kunt nooit alles weten en zeker niet de antwoorden in deze quiz, maar u gaat wel altijd naar huis met meer kennis en hopelijk vrolijk en ontspannen.

Graag tot woensdag (en/of andere dagen),

Met hartelijke groeten,

Rob en Ineke

Data quiz 2024 die nog komen:

10 januari

14 februari

13 maart

10 april

8 mei

12 juni

10 juli

14 augustus 

11 september

 9 oktober

 13 november

 11 december